De var en lykkelig familie på fire. Så tok ektemannen frem øksen.

Share with us

Dmitrij Gratsjov hadde kona Margarita Gratsjova i armene da han kom stormende inn på sykehuset i den lille byen Serpukhov i desember for to år siden. Han hadde knyttet sammen armene hennes slik at hun ikke skulle blø ihjel, men det var likevel blod overalt. …

De var en lykkelig familie på fire. Så tok ektemannen frem øksen.
Share with us

Dmitrij Gratsjov hadde kona Margarita Gratsjova i armene da han kom stormende inn på sykehuset i den lille byen Serpukhov i desember for to år siden. Han hadde knyttet sammen armene hennes slik at hun ikke skulle blø ihjel, men det var likevel blod overalt.

Read More

(Visited 4,913 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *