De var en lykkelig familie på fire. Så tok ektemannen frem øksen.

Share with us

Dmitrij Gratsjov hadde kona Margarita Gratsjova i armene da han kom stormende inn på sykehuset i den lille byen Serpukhov i desember for to år siden. Han hadde knyttet sammen armene hennes slik at hun ikke skulle blø ihjel, men det var likevel blod overal

De var en lykkelig familie på fire. Så tok ektemannen frem øksen.
Share with us

Dmitrij Gratsjov hadde kona Margarita Gratsjova i armene da han kom stormende inn på sykehuset i den lille byen Serpukhov i desember for to år siden. Han hadde knyttet sammen armene hennes slik at hun ikke skulle blø ihjel, men det var likevel blod overalt.

Read More

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *