Anmeldelse av «Chess»: Et monument over 35 års musikalhistorie

Share with us

Broadway-legenden er full av stand-ins som må hoppe inn på premierekvelden og ta karrieretrampolinen på direkten. I kveld var det som Karoline Krüger satt tappert i salen med krykker, mens Sanne Kvitnes gjorde Florence på scenen. Et stort sprang for en un

Anmeldelse av «Chess»: Et monument over 35 års musikalhistorie
Share with us

Broadway-legenden er full av stand-ins som må hoppe inn på premierekvelden og ta karrieretrampolinen på direkten. I kveld var det som Karoline Krüger satt tappert i salen med krykker, mens Sanne Kvitnes gjorde Florence på scenen. Et stort sprang for en ung ar…
Read More

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *