Kjørte Oslo-Trondheim i 17 minus – kom frem raskere med elbil

Share with us

smp-stories-top-widget I denne episoden av Teknologimagasinets podkast får du forklaringen på hvorfor Per Kristian rett og slett ikke tør å dra på vintertur med sin Tesla Model 3 uten en batteridrevet varmluftspistol innen rekkevidde. Vi snakker også nærm

Kjørte Oslo-Trondheim i 17 minus – kom frem raskere med elbil
Share with us

smp-stories-top-widget
I denne episoden av Teknologimagasinets podkast får du forklaringen på hvorfor Per Kristian rett og slett ikke tør å dra på vintertur med sin Tesla Model 3 uten en batteridrevet varmluftspistol innen rekkevidde.
Vi snakker også nærmer…
Read More

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *