Palestinerne slaktet Trumps fredsplan. Det må de betale for.

Share with us

smp-stories-top-widget Å bekjempe terror er en viktig oppgave for sikkerhetsstyrkene til den palestinske selvstyremyndigheten på Vestbredden (PA). Selv Israel har ønsket at USA skal fortsette å finansiere sikkerhetsstyrkene de har støttet i 27 år. Men fra

Palestinerne slaktet Trumps fredsplan. Det må de betale for.
Share with us

smp-stories-top-widget
Å bekjempe terror er en viktig oppgave for sikkerhetsstyrkene til den palestinske selvstyremyndigheten på Vestbredden (PA). Selv Israel har ønsket at USA skal fortsette å finansiere sikkerhetsstyrkene de har støttet i 27 år.
Men fra n…
Read More

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *