Røiseland takket spesielt én person etter VM-bragden: – Har betydd alt

Share with us

smp-stories-top-widget ANTERSELVA: Det er nøyaktig elleve måneder siden Marte Olsbu Røiseland reiste fra VM i Östersund. I bagasjen hadde hun tre stafettgull. Likevel var hun skuffet. Den individuelle VM-medaljen som hun manglet, var ikke med denne gangen

Røiseland takket spesielt én person etter VM-bragden: – Har betydd alt
Share with us

smp-stories-top-widget
ANTERSELVA: Det er nøyaktig elleve måneder siden Marte Olsbu Røiseland reiste fra VM i Östersund. I bagasjen hadde hun tre stafettgull. Likevel var hun skuffet. Den individuelle VM-medaljen som hun manglet, var ikke med denne gangen he…
Read More

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *