Sinne i Idretts-Norge etter shorts-avgjørelse: Nå starter eliteseriespiller innsamlingsaksjon

Share with us

smp-stories-top-widget Torsdag kveld var det årsmøte i Lillesand IL. Der ble det tatt initiativ til å endre fargene på shortsene til håndball- og fotballagene i klubben. For øyeblikket spiller de i blå drakt og hvit shorts. Årsaken er at flere jenter i id

Sinne i Idretts-Norge etter shorts-avgjørelse: Nå starter eliteseriespiller innsamlingsaksjon
Share with us

smp-stories-top-widget
Torsdag kveld var det årsmøte i Lillesand IL. Der ble det tatt initiativ til å endre fargene på shortsene til håndball- og fotballagene i klubben. For øyeblikket spiller de i blå drakt og hvit shorts.
Årsaken er at flere jenter i idre…
Read More

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *