Debut fra Dagny: De tre første låtene må være noe av det ypperste av moderne pop i år

Share with us

Den heteste farsotten i musikkbransjen akkurat nå er å slippe nye album i to deler. Amerikanske Moses Sumney fullførte nylig sitt fabelaktige album græ, der del én kom i mars. Svenske Håkan Hellström slapp forrige fredag Vol. 1 av Rampljus, timet mot de først…

Debut fra Dagny: De tre første låtene må være noe av det ypperste av moderne pop i år
Share with us

Den heteste farsotten i musikkbransjen akkurat nå er å slippe nye album i to deler. Amerikanske Moses Sumney fullførte nylig sitt fabelaktige album græ, der del én kom i mars. Svenske Håkan Hellström slapp forrige fredag Vol. 1 av Rampljus, timet mot de først…
Read More

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *