Seierspallen besto av juksemakere. Sjakkekspert er bekymret for ny trend.

Share with us

smp-stories-top-widget Koronapandemien gjør at idrett med personlig oppmøte har hatt en lang pause. Nå har fotballen begynt å rulle noen steder, mens sjakken er blitt flyttet over på nett. Dette formatet skaper problemer med juks, mener sjakkekspert Atle Grø…

Seierspallen besto av juksemakere. Sjakkekspert er bekymret for ny trend.
Share with us

smp-stories-top-widget
Koronapandemien gjør at idrett med personlig oppmøte har hatt en lang pause. Nå har fotballen begynt å rulle noen steder, mens sjakken er blitt flyttet over på nett. Dette formatet skaper problemer med juks, mener sjakkekspert Atle Grø…
Read More

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *